Stobi Flips‚ 40. godina svuda

 Stobi Flips slavi 40. godina, brend koji je prvi put proizveden 1978. godine u prilepskoj kompaniji Vitaminka. Pod motom „Stobi Flips‚ 40. godina svuda“ sa puno aktivnosti tokom cele godine, kompanija će pokazati kako se stvarao i kako je rastao najjači brend u Makedoniji, šta on predstavlja za potrošače i kakav je njegov značaj za kompaniju i tržište.

Svaka ideja može biti vredna i dati rezultate ukoliko se radi na njoj i ulaže u njenu realizaciju. To potvrđuje današnji status Stobi Flipsa, 40. godina kontinuiranog kvaliteta najprepoznatljivijeg makedonskog brenda. Stobi Flips donosi veliku vrednost i kompaniji, zato što je svojom ekspanzijom doprineo rastu Vitaminke. Ipak najveća vrednost je njegov značaj za potrošače i poverenje u brend koje stalno raste i uvećava se“, izjavio je Sašo Naumovski, generalni izvršni direktor Vitaminke.

Pored obogaćivanja novim veličinama i ukusima, rasteća popularnost Stobi Flipsa nameće povećanje njegove proizvodnje, izazov kojem Vitaminka može u potpunosti odgovoriti.

Rast popularnosti na domaćem tržištu podjednako prati i plasiranje na inostrana tržišta i povećanje prodaje. Danas je Stobi Flips prisutan na tržištima u još 40-tak zemalja u celom svetu. Broj zemalja gde je prisutan se stalno širi i raste iz godine u godinu, što je rezultat njegovog visokog i postojanog kvaliteta.

Kampanja za obeležavanje 40-godišnjeg jubileja Stobi Flipsa započela je lansiranjem u vasionu, čime je postao prvi makedonski brend koji je osvojio i ovaj prostor.  

 

Magnus - novi Stobi Flips

Novi Vitaminkin Stobi Flips ja sa 30% kikirikija, krckaviji, u većem formatu flipsa i u više-gramskom pakovanju.

60ti rodjendan Vitaminke

Sa više od 600 zaposlenih i njihovim porodicama Vitaminka je proslavila 60-to godišnje uspešno poslovanje na makedonskom tržištu.

Vitaminka u društvu Veličanstvenih

Vitaminka je u saradnji sa Radiom S napravila odličan projekat, 5 veličanstvenih.